Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šie suktinukai puikiai tiks priešpiečiams, taip pat piknikui arba išvykai!
Ingredientai:
4 didelės tortilijos
Kelios saujos špinatų lapų
Agurkas, supjaustytas ilgais plonais griežinėliais
2–3 neaštrūs pipirai arba paprikos, supjaustyti griežinėliais
Šviežių petražolių (nebūtina)
TOFU sūrio arba kito pasirinkto baltyminio produkto (nebūtina)
Pabarstykite kanapių sėklomis (nebūtina)
Špinatų humusui (išeiga apie 1 ½ puodelio):
1 skardinė (400 g) avinžirnių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1/4 puodelio daržovių sultinio (arba vandens)
3 šaukštai šviežių citrinos sulčių
2 šaukštai TAHINI (sezamų pastos)
1 česnako skiltelė
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1/4 puodelio šviežių petražolių
1/8 arbatinio šaukštelio kumino
1/8 arbatinio šaukštelio maltos rūkytos paprikos
Šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)
1½ puodelio šviežių špinatų
Gaminimas:
1. Paruoškite špinatų humusą: virtuviniu kombainu gerai sutrinkite avinžirnius, daržovių sultinį, citrinos sultis, TAHINI, česnaką, druską, petražoles, kuminą, maltą papriką ir juoduosius pipirus. Sudėkite špinatus ir vėl sutrinkite. Iki naudojimo laikykite šaldytuve.
2. Paruoškite suktinukus: ant kiekvienos tortilijos užtepkite apie 1/4 puodelio humuso kiekio (1 cm nuo krašto palikite nesuteptą). Tada sudėkite špinatų lapus, agurko bei paprikos griežinėlius. Ant viršaus užberkite šviežių petražolių, TOFU sūrio (arba kito pasirinkto baltyminio produkto), kanapių sėklų, jei naudojate. Viską susukite ir įvyniokite į foliją. Iki naudojimo laikykite šaldytuve.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite