Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 šaukštas aliejaus
1 ½ šaukšto kario prieskonių
1/2 puodelio sausų raudonųjų lęšių
1 maža jalapeno (Chalapos) paprika, smulkiai supjaustyta
1 svogūnas, supjaustytas
3 dideli pomidorai, susmulkinti
1 mažas baklažanas (arba ½ didelio baklažano), supjaustytas mažais kubeliais
2 česnako skiltelės, susmulkintos
400 ml konservuoto kokosų pieno
1/2 puodelio (120 ml) daržovių sultinio
1 arbatinis šaukštelis žaliosios citrinos sulčių (1 maža žalioji citrina)
druska ir pipirai (pagal skonį)
šviežia kalendra (nebūtina)
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje (arba wok) įkaitinkite aliejų. Kai aliejus įkais, suberkite kario miltelius ir pakepinkite 2 minutes.
2. Tada į keptuvę sudėkite sausus raudonuosius lęšius ir supjaustytas daržoves (įskaitant Chalapos papriką, svogūną, pomidorą, baklažaną ir česnaką). Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Pakepinkite 5 minutes (kol visos daržovės ir lęšiai pasidengs kario milteliais).
3. Supilkite kokosų pieną bei daržovių sultinį ir užvirinkite. Užvirus sumažinkite kaitrą ir virkite ant silpnos ugnies 25–30 minučių (kol lęšiai išvirs, tačiau ne visiškai suglebs).
4. Nukelkite karį nuo ugnies ir pagal skonį pridėkite žaliosios citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Patiekite su ryžiais ir žaliosios citrinos skiltelėmis. Apibarstykite šviežia kalendra. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: shortgirltallorder.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite