Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 puodelis bolivinių balandų
1 citrina
1 arbatinis šaukštelis raudonėlio
3/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1/4 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 paprikos (raudonos, geltonos arba oranžinės spalvos)
1/2 puodelio KALAMATA alyvuogių be kauliukų, nupilti skystį
1 agurkas
1/2 puodelio sutrupinto fetos sūrio
Svogūnų laiškų
Gaminimas:
1. Gerai perplaukite bolivines balandas po šaltu tekančiu vandeniu. Išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Paruoškite padažą: į dubenėlį supilkite citrinos sultis bei žievelę, taip pat įberkite raudonėlio, druskos ir pipirų. Įmaišykite alyvuogių aliejaus. Paragaukite ir papildomai pagardinkite prieskoniais pagal savo skonį.
3. Kai bolivinės balandos išvirs, sudėkite jas į dubenėlį su paruoštu padažu. Išmaišykite ir palikite pastovėti, kad bolivinės balandos sugertų padažą ir atvėstų (ir tik tada sudėkite daržoves).
4. Supjaustykite svogūnų laiškus, agurką, paprikas ir alyvuoges į mažesnius gabalėlius. Tada sudėkite į dubenėlį su atvėsusia bolivine balanda ir viską išmaišykite. Pabaigoje sudėkite fetos sūrį ir patiekite. Salotas galite pagardinti šviežiais raudonėlio lapeliais, tačiau tai nėra būtina.
Išeiga: 8 porcijos
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite