Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Varškės keksiukai su avinžirnių miltais ir garuose virtais brokoliais (be gliuteno)

    Ingredientai:

    1 puodelis (210 g) varškės (riebios)

    4 kiaušiniai

    1/4 puodelio (30 g) avinžirnių miltų (galite pakeisti universaliais miltais)

    1 ½ puodelio (150 g) migdolų miltų

    1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

    1/4 puodelio pieno

    3/4 puodelio tarkuoto čederio sūrio

    1 puodelis (100 g) smulkiai supjaustytų garuose apvirtų brokolių žiedynų

     

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

    2. Specialiais popieriukais išklokite keksiukų formeles (9 keksiukai).

    3. Garuose apvirkite brokolių žiedynus ir stiebus. Tada nuplaukite šaltu vandeniu, nuspauskite vandens perteklių švariu virtuviniu rankšluosčiu ir smulkiai supjaustykite. Šiam receptui jums reikia 1 puodelio smulkintų brokolių.

    4. Dideliame dubenyje išplakite varškę, kiaušinius ir pieną.

    5. Suberkite avinžirnių miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

    6. Tada suberkite 1/2 puodelio tarkuoto čederio sūrio bei garuose apvirtus susmulkintus brokolių žiedynus. Išmaišykite.

    7. Gautą mišinį šaukštu sudėkite į 9 paruoštas keksiukų formeles. Keksiukų viršų apibarstykite likusiu 1/4 puodelio sūrio.

    8. Sudėkite į orkaitę ir kepkite 25–30 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite ant grotelių.

    Išeiga: 9 keksiukai

    Receptas:  heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite