Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Lašiša su fetos sūriu ir žolelėmis

    Ingredientai:

    1 kg lašišos filė

    3/4 arbatinio šaukštelio druskos

    1/4 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

    1/4 puodelio majonezo

    1 ½ puodelio sutrupinto fetos sūrio (apie 200 g)

    1/4 puodelio susmulkintų šviežių petražolių

    2 šaukštai susmulkintų šviežių krapų

    1 arbatinis šaukštelis smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės

    1 skiltelė česnako, smulkiai supjaustyta

    Citrinos skiltelės (patiekimui)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Didelę kepimo skardą išklokite folija ir sutepkite riebalais.

    2. Lašišą išdėliokite ant paruoštos skardos minkštąja dalimi į viršų (minkštimą pagardinkite druska bei pipirais ir ištepkite majonezu).

    3. Dubenyje sumaišykite fetos sūrį, petražoles, krapus, citrinos žievelę ir česnaką (fetą palikite sutrupintą). Gautą mišinį uždėkite ant majonezu išteptos lašišos.

    4. Kepkite lašišą maždaug 25 minutes. Patiekite šiltą su citrinos skiltelėmis. Skanaus!

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:  delish.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite