Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Karšto oro gruzdintuvėje paruoštas žiedinis kopūstas – traškus užkandis arba garnyras.
Patiekite su mėgstamu padažu!
Ingredientai:
1 puodelis PANKO džiūvėsėlių
1 ½ arbatinio šaukštelio maltos rūkytos paprikos
1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio kajeno pipirų
1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1 kiaušinis
2 puodeliai nedidelių žiedinių kopūstų žiedynėlių
Ypač tyro alyvuogių aliejaus (apšlakstymui)
Gaminimas:
1. Ant padėklo sumaišykite PANKO džiūvėsėlius, maltą rūkytą papriką, česnako miltelius, svogūnų miltelius, kajeno pipirus ir druską. Mažame negiliame dubenyje išplakite kiaušinį.
2. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 190°C.
3. Pamirkykite kiekvieną žiedyną išplakto kiaušinio masėje, padenkite džiūvėsėlių mišiniu, tada sudėkite į didelę lėkštę. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir sudėkite į gruzdintuvės indą vienu sluoksniu, palikdami tarpelius tarp žiedynų. Neperpildykite indo per daug – jei reikia, kartokite keliomis partijomis. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 9–12 minučių (kol gražiai apskrus ir taps traškūs). Tikslus laikas priklauso nuo jūsų turimos karšto oro gruzdintuvės. Pakartokite procesą su likusiais žiedinio kopūsto gabalėliais.
4. Papildomai pagardinkite prieskoniais pagal skonį ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite