Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Česnakinis graikiško jogurto padažas

    Patiekite šį padažą su keptomis daržovėmis (bulvėmis, žiediniais kopūstais, brokoliais...), falafeliais, ryžių ar bolivinės balandos dubenėliais ir kt.

    Ingredientai:

    1 puodelis riebaus graikiško jogurto

    1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 šaukštas šviežiai išspaustų citrinos sulčių

    1 česnako skiltelė, sutarkuota

    1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos

    1 šaukštas vandens (ir daugiau – pagal poreikį)

    Gaminimas:

    1. Dubenyje sumaišykite graikišką jogurtą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, česnaką ir druską.

    2. Įmaišykite vandenį. Jei padažas yra per tirštas, įpilkite dar daugiau vandens (pilkite po 1 papildomą šaukštą, kol pasieksite norimą konsistenciją). Papildomai pagardinkite prieskoniais pagal skonį.

    3. Padažą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.

    Išeiga: 1 ¼ puodelio padažo

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite