Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Patiekite šį padažą su keptomis daržovėmis (bulvėmis, žiediniais kopūstais, brokoliais...), falafeliais, ryžių ar bolivinės balandos dubenėliais ir kt.
Ingredientai:
1 puodelis riebaus graikiško jogurto
1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 šaukštas šviežiai išspaustų citrinos sulčių
1 česnako skiltelė, sutarkuota
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1 šaukštas vandens (ir daugiau – pagal poreikį)
Gaminimas:
1. Dubenyje sumaišykite graikišką jogurtą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, česnaką ir druską.
2. Įmaišykite vandenį. Jei padažas yra per tirštas, įpilkite dar daugiau vandens (pilkite po 1 papildomą šaukštą, kol pasieksite norimą konsistenciją). Papildomai pagardinkite prieskoniais pagal skonį.
3. Padažą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 5 dienų.
Išeiga: 1 ¼ puodelio padažo
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite