Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1/2 kopūsto, susmulkinto
1 didelė morka, sutarkuota
Smulkinti svogūnų laiškai
1/2 ryšulėlio kalendrų, susmulkintų
1 didelis raudonas obuolys (pavyzdžiui, „Gala“), smulkiai supjaustytas
1/4 puodelio (60 ml) majonezo
1/4 puodelio (60 ml) natūralaus jogurto (riebaus)
1 žalioji citrina (išspausti sultis)
1/4 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1 šaukštas SRIRACHA padažo (ir daugiau, pagal skonį)
Gaminimas:
1. Susmulkinkite kopūstą, morką, obuolį, kalendrą ir svogūnų laiškus.
2. Paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, jogurtą, žaliosios citrinos sultis, druską, pipirus ir SRIRACHA padažą. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite prieskoniais.
3. Į didelį dubenį sudėkite susmulkintą kopūstą, morką, svogūnų laiškus, kalendrą ir obuolį. Užpilkite padažu ir gerai išmaišykite.
4. Kopūstų salotas palikite pastovėti 10–15 minučių. Prieš patiekdami dar kartą išmaišykite.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite