Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Rekomenduojame patiekti su falafelių sumuštiniais, keptomis daržovėmis (pavyzdžiui, keptu žiediniu kopūstu) ir kt.!
Ingredientai:
1–2 skiltelės česnako
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
3/4 puodelio TAHINI (sezamų) pastos
1/2 puodelio šviežiai spaustų žaliosios arba geltonosios citrinos sulčių
1/4 puodelio šalto vandens (ir daugiau, jei reikia)
1 puodelis susmulkintų šviežių petražolių lapelių (nebūtina)
Gaminimas:
1. Grūstuvėje sutrinkite česnako skilteles su druska iki pastos konsistencijos masės (arba tiesiog susmulkinkite česnaką ir pagardinkite druska).
2. Virtuviniu kombainu sutrinkite česnaką, TAHINI pastą ir citrinos sultis. Įpilkite šiek tiek vandens ir vėl sutrinkite tol, kol pasieksite norimą konsistenciją.
3. Perkelkite gautą padažą į serviravimo dubenį ir, jei norite, įmaišykite šviežių smulkintų petražolių. Skanaus!
PASTABA: pilkite vandens palaipsniui tol, kol pasieksite norimą konsistenciją. TAHINI padažas turėtų būti gana skystos konsistencijos (tarsi salotų padažas). Jei norite „mirkomojo“ padažo (dip) konsistencijos, tiesiog įpilkite mažiau vandens.
Išeiga: 12 šaukštų padažo
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite