Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Apšlakstykite šiuo kreminiu padažu salotas, keptas daržoves arba net picą!
Ruošdami sumuštinius, fetos padažu galite pakeisti majonezą.
Ingredientai:
1/2 puodelio paprasto graikiško jogurto
170 g fetos sūrio (labiausiai tinka fetos sūrio blokeliai sūryme (ne iš anksto sutrupintas sūris))
1 citrina (išspausti sultis)
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 česnako skiltelė, sutarkuota
Vandens (iki ½ puodelio)
Gaminimas:
1. Trintuvu (blenderiu) arba dideliu virtuviniu kombainu su „S“ formos peiliuku sutrinkite padažo ingredientus: graikišką jogurtą, fetą, tarkuotą česnaką, citrinos sultis, apie 3–4 valgomuosius šaukštus ypač tyro alyvuogių aliejaus bei 2–3 valgomuosius šaukštus vandens.
2. Trinkite tol, kol padažas taps kreminės konsistencijos. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens (pilkite palaipsniui po 1 valgomąjį šaukštą, vis patikrindami padažo konsistenciją).
3. Galite pridėti 2 šaukštus smulkiai supjaustytų šviežių petražolių, baziliko arba mėtų (nebūtina).
Išeiga: 24 šaukštai padažo
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite