Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 pakeliai RAMEN makaronų
1 šaukštas aliejaus
2 skiltelės česnako, susmulkintos
1/2 svogūno, susmulkinto
200 g vištienos šlaunelių, supjaustytų kąsnio dydžio gabalėliais
1 ¼ puodelio (315 ml) vandens (ir daugiau, jei reikia)
1 morka, supjaustyta plonais pagaliukais
1 maža raudona paprika, supjaustyta plonais griežinėliais
2 puodeliai kopūstų, itin smulkiai supjaustytų
Padažui:
1 šaukštas tamsaus sojų padažo
1 šaukštas OYSTER SAUCE austrių padažo
2 arbatiniai šaukšteliai HOISIN padažo
1 šaukštas japoniško pagardo MIRIN
Patiekimui (nebūtina): susmulkinti svogūnų laiškai arba askaloniniai česnakai
Gaminimas:
1. Sumaišykite nurodytus padažo ingredientus.
2. Didelėje keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir česnaką, kepinkite pusantros minutės (kol apkeps iki auksinės spalvos).
3. Sudėkite vištieną ir kepkite tol, kol išorė iš rausvo atspalvio pasikeis į baltą.
4. Įpilkite padažo ir troškinkite 1 minutę (kol vištiena karamelizuosis).
5. Suberkite susmulkintą morką bei papriką. Troškinkite 1 minutę (vištiena šiame etape jau turėtų būti gerai karamelizavusi).
6. Vištieną ir daržoves pastumkite į šalį, kad makaronams liktų pakankamai vietos. Įpilkite vandens; sudėkite makaronus į vandenį.
7. Kai vanduo pradės virti ties kraštais, palikite makaronus 45 sekundėms, tada apverskite.
8. Palikite 30 sekundžių, tada sumaišykite makaronus su vištiena bei daržovėmis.
9. Sudėkite kopūstus, kepinkite maišydami 1 minutę (kol padažas sutirštės, o makaronai išvirs ir pasidengs padažu).
10. Patiekite iš karto; pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais.
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: recipetineats.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite