Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Dukkah – tai egiptietiškas kepintų riešutų, sėklų ir prieskonių mišinys.
Pita ar kitą duonelę pamirkykite alyvuogių aliejuje, tada pavilgykite „Dukkah“ prieskoniuose – turėsite puikų užkandį!
Pabarstykite šių prieskonių ant humuso (ar kitos užtepėlės), kiaušinienės, avokadų skrebučio, keptų daržovių arba salotų.
Ingredientai:
1/2 puodelio „žalių“ lazdyno riešutų
1/4 puodelio „žalių“ gliaudytų pistacijų
1/4 puodelio sezamo sėklų
1/4 arbatinio šaukštelio pankolių sėklų
3/4 arbatinio šaukštelio maltos kalendros
3/4 arbatinio šaukštelio malto kumino
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
Gaminimas:
1. Nedidelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinkite lazdyno riešutus bei pistacijas apie 2 minutes (kol pasklis aromatas). Suberkite sezamo ir pankolių sėklas. Pakepinkite dar apie 1 minutę, dažnai maišydami, kad nepridegtų.
2. Riešutus ir sėklas perdėkite į virtuvinį kombainą. Taip pat įberkite kalendros, kumino ir 1/4 arbatinio šaukštelio druskos. Gerai susmulkinkite. Jei reikia, papildomai pagardinkite druska.
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite