Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Apkepti šparagai – puikus garnyras, kurį paruošite per kelias minutes!
Galite juos pagardinti šviežiomis žolelėmis (petražolėmis, krapais, laiškiniais česnakais), parmezano sūriu, skrudintomis kedrinėmis pinijomis ir kt.
Ingredientai:
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
450 g smidrų arba, kitaip dar vadinamų, šparagų (tik minkštos dalys, supjaustytos 2-3 cm dydžio gabalėliais)
1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
1 arbatinis šaukštelis šviežiai išspaustų citrinos sulčių
Gaminimas:
1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite šparagus, druską ir kelis žiupsnelius pipirų. Kepinkite, dažnai maišydami, 3–6 minutes (kol suminkštės). Kepimo laikas priklauso nuo šparagų storio.
2. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su citrinos sultimis. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite