Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 šaukštas kokosų aliejaus
1 svogūnas, susmulkintas
4 skiltelės česnako, susmulkintos
5 cm gabalėlis imbiero, susmulkintas
1 raudonasis čili pipiras, be sėklų ir susmulkintas
450 g rudųjų pievagrybių, stambiai supjaustytų
100 g šparaginių pupelių, perpjautų į tris dalis
1 šaukštas GARAM MASALA prieskonių
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
1/2 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės
1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų garstyčių sėklų (nebūtina)
1 šaukštas pomidorų pastos
400 g skardinė kokosų pieno
1/2 žaliosios citrinos (išspausti sultis)
Gaminimas:
1. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ant vidutinės ugnies, tada sudėkite svogūną. Pakepinkite 3–4 minutes (kol pradės minkštėti), tada sudėkite česnaką, imbierą ir čili pipirus. Kepinkite dar minutę (kol pasklis aromatas).
2. Tada į keptuvę suberkite prieskonius ir, nuolat maišydami, pakepinkite juos minutę. Sudėkite pomidorų pastą ir viską išmaišykite.
3. Sudėkite smulkintus grybus ir šparagines pupeles. Kepinkite apie 5 minutes tol, kol grybai truputį suminkštės ir pradės išskirti šiek tiek skysčio.
4. Galiausiai supilkite kokosų pieną. Gerai išmaišykite ir užvirinkite.
5. Troškinkite 15 minučių (neuždengę dangčiu). Grybai ir šparaginės pupelės turėtų tapti minkšti, o pats karis – kreminės konsistencijos ir gelsvai-rudos spalvos.
6. Įspauskite šiek tiek žaliosios citrinos sulčių.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: forkfulofplants.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite