Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šių veganiškų blynelių paruošimui prireiks iki 20 minučių.
Puiki idėja pusryčiams!
Ingredientai:
1 ⅓ puodelio (220 g) smulkiai supjaustyto šviežio ananaso, kambario temperatūros
1 ⅓ puodelio (320 ml) kokosų pieno, kambario temperatūros (arba kito augalinio pieno)
1 šaukštas atitirpinto kokosų aliejaus, atvėsusio
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
1 ¾ puodelio universalių miltų ((220 g) + 1/4 puodelio, jei tešla per skysta)
2 šaukštai kokosų cukraus
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
Nebūtina:
¼ arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje sumaišykite šviežiai supjaustytą ananasą, kokosų pieną, atitirpintą bei atvėsusį kokosų aliejų ir vanilės ekstraktą.
2. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską.
3. Gumine mentele sumaišykite ir suformuokite vientisą blynų tešlą. Jei ji yra per skysta, ananasas išskyrė per daug sulčių – tiesiog įmaišykite papildomą 1/4 puodelio miltų.
4. Įkaitinkite didelę blynų keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite 1 arbatinį šaukštelį aliejaus ir pasukiokite keptuvę, kad tolygiai pasidengtų.
5. Imkite 1/3 puodelio blynų tešlos (ne daugiau, nes didesnius blynus sunku apversti ir iškepti). Supilkite į šiltą keptuvę ir, jei tešla gerai nepasiskirsto, šaukšto nugarėle paspauskite tešlą ir suformuokite platesnę apvalią formą.
6. Kepkite blynus 2–3 minutes, tada apverskite juos ir kepkite iš kitos pusės 1 minutę (kol visiškai iškeps ties blyno viduriu).
7. Perkelkite ant grotelių arba lėkštės. Kartokite šiuos veiksmus su likusia tešla.
8. Patiekite blynus su (kokosų) jogurtu, šviežiais ananasų gabalėliais, kokosų drožlėmis, bananų griežinėliais ir šlakeliu klevų sirupo. Skanaus!
Išeiga: 9 blyneliai
Receptas: theconsciousplantkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite