Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – šildanti ir lengvai paruošiama sriuba iš daržovių bei orzo makaronų (nedideli makaronai, turintys ryžių grūdelių formą).
Ingredientai:
1 šaukštas alyvuogių arba avokadų aliejaus (arba sviesto)
1 puodelis supjaustyto svogūno
1/2 puodelio kubeliais supjaustytų morkų
1/2 puodelio kubeliais supjaustyto saliero
2 skiltelės česnako, susmulkintos
3 puodeliai daržovių arba vištienos sultinio
1 puodelis konservuotų pomidorų
1/2–3/4 puodelio orzo makaronų
1/4 arbatinio šaukštelio džiovinto čiobrelio
1/8 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/8 arbatinio šaukštelio džiovinto rozmarino
2 puodeliai šviežių špinatų
druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį)
Galimi priedai (pasirinkite pagal poreikį):
šviežiai tarkuotas parmezano sūris
smulkinti raudonųjų pipirų dribsniai
česnakiniai orkaitėje apkepti avinžirniai
česnakinė duona, supjaustyta kubeliais (croutons)
šviežios petražolės
šviežias bazilikas
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus arba sviesto.
2. Sudėkite svogūną ir kepinkite tol, kol suminkštės (maždaug 4–5 minutes).
3. Sudėkite morkas, salierus ir česnaką. Kepinkite dar 3–4 minutes.
4. Supilkite sultinį, pomidorus, ORZO makaronus, čiobrelius, raudonėlį, rozmariną ir išmaišykite. Užvirinkite sriubą, retkarčiais pamaišydami, kad nepridegtų.
5. Sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami, kol makaronai taps „al dente“ (išvirę, bet kietos tekstūros), o daržovės suminkštės.
6. Paskutinę minutę įmaišykite špinatus; leiskite jiems sušilti ir suglebti. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais (pagal skonį). Pridėkite pasirinktų mėgstamų priedų. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: peasandcrayons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite