Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Žemės riešutų sviesto ir avižinių dribsnių batonėliai

    Ingredientai:

    1/2 puodelio šviesaus rudojo cukraus arba kokosų cukraus

    1 puodelis natūralaus žemės riešutų sviesto (tinka bet kokios konsistencijos)

    2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto

    1 puodelis baltų viso grūdo kvietinių miltų

    1 puodelis avižinių dribsnių

    1 arbatinis šaukštelis maistinės sodos

    1/4 arbatinio šaukštelio druskos

    1/2 puodelio pieno (galite naudoti augalinį pieną)

    3/4 puodelio juodojo šokolado drožlių arba gabaliukų (apie 150 g smulkinto juodojo šokolado)

    Ištirpinto juodojo šokolado iškeptų batonėlių apšlakstymui (nebūtina)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.

    2. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi.

    3. Rankiniu elektriniu mikseriu vidutiniu greičiu išmaišykite rudąjį cukrų su žemės riešutų sviestu – maždaug 3 minutes. Pridėkite vanilės.

    4. Suberkite miltus, avižinius dribsnius, druską ir maistinę sodą – tešla bus labai tiršta.

    5. Bemaišydami, lėtai ir tolygiai supilkite pieną.

    6. Beminkydami rankomis, pridėkite šokolado gabalėlius.

    7. Įspauskite tešlą į paruoštą kepimo indą – čia pravers drėgnos rankos.

    8. Kepkite apie 15–20 minučių.

    9. Palikite visiškai atvėsti. Tada supjaustykite kvadratėliais.

    10. Kai atvės, galite apšlakstyti ištirpintu juoduoju šokoladu.

    Išeiga: 12 gabalėlių

    Receptas:  heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite