Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1/2 puodelio šviesaus rudojo cukraus arba kokosų cukraus
1 puodelis natūralaus žemės riešutų sviesto (tinka bet kokios konsistencijos)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
1 puodelis baltų viso grūdo kvietinių miltų
1 puodelis avižinių dribsnių
1 arbatinis šaukštelis maistinės sodos
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 puodelio pieno (galite naudoti augalinį pieną)
3/4 puodelio juodojo šokolado drožlių arba gabaliukų (apie 150 g smulkinto juodojo šokolado)
Ištirpinto juodojo šokolado iškeptų batonėlių apšlakstymui (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
2. Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi.
3. Rankiniu elektriniu mikseriu vidutiniu greičiu išmaišykite rudąjį cukrų su žemės riešutų sviestu – maždaug 3 minutes. Pridėkite vanilės.
4. Suberkite miltus, avižinius dribsnius, druską ir maistinę sodą – tešla bus labai tiršta.
5. Bemaišydami, lėtai ir tolygiai supilkite pieną.
6. Beminkydami rankomis, pridėkite šokolado gabalėlius.
7. Įspauskite tešlą į paruoštą kepimo indą – čia pravers drėgnos rankos.
8. Kepkite apie 15–20 minučių.
9. Palikite visiškai atvėsti. Tada supjaustykite kvadratėliais.
10. Kai atvės, galite apšlakstyti ištirpintu juoduoju šokoladu.
Išeiga: 12 gabalėlių
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite