Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Patiekite su avižine koše, jogurtu, ledais!
Ingredientai:
10 MEDJOOL datulių be kauliukų
3/4 puodelio riebaus avižų pieno
1/4 puodelio vandens, likusio po datulių mirkymo
1/2 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
1/4 arbatinio šaukštelio smulkios druskos
Gaminimas:
1. Susmulkinkite „Medjool“ datules ir sudėkite jas į karščiui atsparų dubenį. Užpilkite verdančiu vandeniu (kol datulės bus visiškai apsemtos). Palikite mirkti 10 minučių. Tokiu būdu datulės suminkštės – bus lengviau jas sutrinti į vientisą masę.
2. Nupilkite vandenį ir atidėkite jį į šalį – dar prireiks. Į trintuvą (blenderį) sudėkite išmirkytas datules, avižų pieną, 1/4 puodelio po mirkymo atidėto vandens, vanilės ekstrakto ir druskos. Trinkite dideliu greičiu tol, kol masė taps vientisos kreminės konsistencijos. Jei norite skystesnės konsistencijos, įpilkite daugiau atidėto datulių mirkymo vandens (pilkite po vieną šaukštą ir kiekvieną kartą vėl sutrinkite trintuvu).
3. Datulių karamelės padažą supilkite į stiklainėlį su sandariu dangteliu. Laikykite šaldytuve iki savaitės. Jei padažas šaldytuve sutirštės, prieš patiekdami jį tiesiog išmaišykite.
Išeiga: 1 ½ puodelio karamelės padažo
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite