Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį meksikietiško stiliaus grietinės padažą rekomenduojame derinti su takais (tacos), enčiladomis (enchiladas), vištiena, sriubomis ir kt.
Ingredientai:
230 g grietinės
1 žalioji citrina (išspausti sultis ir nutarkuoti žievelę)
1 česnako skiltelė, susmulkinta
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimas:
1. Nutarkuokite žaliosios citrinos žievelę ir išspauskite sultis į nedidelį dubenėlį.
2. Į dubenėlį taip pat sudėkite grietinę, česnaką ir druską. Viską išmaišykite, kol masė taps vientisa ir kreminė. Jei norite išspausti šį „kremą“ ant takų (tacos), salotų ar kt., galite panaudoti konditerinius buteliukus, skirtus dekoravimui.
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite