Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Tahini padažui:
1/4 puodelio (60 ml) TAHINI (sezamų pasta), geriau skystesnės konsistencijos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai vandens
1 nedidelė česnako skiltelė, susmulkinta
Druska ir pipirai (pagal skonį)
Sumuštiniams:
16–20 jūsų pasirinktų falafelių
4 jūsų pasirinktos duonelės paplotėliai, pavyzdžiui, pita duona, sumuštinių duona...
1/2 ilgo agurko, supjaustyto griežinėliais
2 vidutinio dydžio pomidorai, supjaustyti griežinėliais (arba 1 puodelis vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę)
1 ryšelis žalių salotų lapų
1/2 puodelio marinuoto raudonojo svogūno arba susmulkinto nemarinuoto raudonojo svogūno
1/2 puodelio humuso (naminio arba pirkto parduotuvėje)
kalendra ir/arba petražolės (patiekimui)
Gaminimas:
1. Paruoškite padažą: nedideliame dubenyje suplakite TAHINI, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, česnaką, vandenį, druską ir pipirus. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite prieskoniais.
2. Jei falafeliai nėra ką tik šviežiai pagaminti arba pirkti parduotuvėje – pašildykite juos.
3. Kiekvieną pasirinktos duonos riekelę aptepkite humusu.
4. Ant viršaus sudėkite salotas, agurkus, pomidorus ir marinuotus svogūnus.
5. Tada sudėkite falafelius.
6. Apšlakstykite TAHINI padažu ir pagardinkite šviežiomis žolelėmis.
7. Sulenkite arba susukite, kad suformuotumėte sumuštinį. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite