Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
450 g vištų šlaunelių arba krūtinėlės mėsos
1/3 puodelio kukurūzų arba bulvių krakmolo (jei reikia, įpilkite daugiau)
1/3 puodelio augalinio aliejaus (arba bet kokio neutralaus aliejaus)
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
Smulkintų svogūnų laiškų patiekimui (nebūtina)
Padažui:
1/2 puodelio (125 ml) saldaus čili padažo
1 valgomasis šaukštas SRIRACHA padažo (nebūtina)
1 valgomasis šaukštas paprasto medaus
1 valgomasis šaukštas ryžių acto arba obuolių sidro acto / baltojo acto
1 arbatinis šaukštelis žaliosios arba geltonosios citrinos sulčių (šviežiai išspaustų)
1/2 arbatinio šaukštelio žaliosios citrinos žievelės, šviežiai sutarkuotos
Gaminimas:
1. Mažame dubenyje sumaišykite aukščiau nurodytus padažo ingredientus. Atidėkite į šalį.
2. Kiekvieną vištos šlaunelę supjaustykite 3-4 cm gabalėliais. Perdėkite į didelį dubenį.
3. Vištieną pagardinkite druska, česnako milteliais ir juodaisiais pipirais. Tada įberkite kukurūzų krakmolo. Maišykite tol, kol vištienos gabalėliai gerai ir tolygiai pasidengs krakmolu (jei reikia, pridėkite jo daugiau).
4. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų didelėje keptuvėje storu dugnu (arba wok). Apkepkite vištieną nedidelėmis partijomis iki auksinės-rudos spalvos (iš viso apie 6–7 minutes). Įpusėjus laikui apverskite.
5. Iškeptus vištienos gabalėlius išimkite iš keptuvės ir perkelkite ant grotelių arba popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
6. Tada perkelkite vištieną į didelį dubenį. Ant viršaus užpilkite padažo. Atsargiai išmaišykite. Pagardinate svogūnų laiškais. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: christieathome.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite