Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
¼ puodelio kokosų aliejaus
½ puodelio klevų sirupo
¼ puodelio pieno (galite naudoti ir augalinį (migdolų) pieną)
2 šaukštai nesaldintų kakavos miltelių
¼ puodelio (plius 2 šaukštai) žemės riešutų sviesto (kreminės konsistencijos) – jei sviestas nesūdytas, į sausainių mišinį įberkite šiek tiek druskos
½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
1½ puodelio avižinių dribsnių
Gaminimas:
1. Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite kokosų aliejų. Pridėkite klevų sirupo, pieno, kakavos, žemės riešutų sviesto bei vanilės ir išplakite. Dažnai maišydami pavirinkite 2 minutes.
3. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite avižinius dribsnius. Tešlą kabinkite šaukštu arba specialiu samteliu ir dėkite ant paruoštos kepimo skardos. Sausainius palaikykite šaldytuve 30 minučių (arba tol, kol sutvirtės).
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite