Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Sočios veganiškos avokadų salotos puikiai tiks pietums!
Be gliuteno, be aliejaus.
Ingredientai:
1 mažas svogūnas, susmulkintas
1 vidutinio dydžio raudonoji paprika, susmulkinta
1 maža žalioji paprika, susmulkinta
1 skardinė (400 g) juodųjų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 mažas prinokęs avokadas, supjaustytas griežinėliais
1 puodelis (180 g) vyšninių pomidorų, supjaustytų
1 skardinė kukurūzų
Salotų padažui:
1 skardinė (400 g) baltųjų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
3 skiltelės česnako
1–1 ¼ puodelio (270 ml) augalinio pieno
1 mažas prinokęs avokadas
2 šaukštai žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštas garstyčių
Druska ir pipirai
Žiupsnelis kajeno pipirų (nebūtina)
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą. Trintuvu (blenderiu) arba virtuviniu kombainu iki glotnios kreminės konsistencijos sutrinkite baltąsias pupeles, česnako skilteles, augalinį pieną, avokadą, žaliosios citrinos sultis, garstyčias, druską, juoduosius pipirus ir žiupsnelį kajeno pipirų (nebūtina). Atidėkite į šalį.
2. Į didelį dubenį suberkite supjaustytas paprikas, svogūną, pomidorus, juodąsias pupeles, avokadą ir kukurūzus. Įpilkite šiek tiek padažo (liks ir kitai dienai). Viską išmaišykite.
3. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos, pipirų, žaliosios citrinos sulčių.
4. Pagardinkite šviežiomis žolelėmis (pvz., petražolėmis) ir patiekite. Padažo likutį galite laikyti šaldytuve iki 3 dienų – jis puikiai dera su įvairiomis salotomis: makaronų, bulvių ir kt. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite