Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
12 slyvinių pomidorų (kiaušinio dydžio)
1 skardinė avinžirnių (be druskos), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 šaukštas TAHINI (sezamų pasta)
2 šaukštai anakardžių sviesto
1/4 puodelio vandens
2 šaukštai maistinių mielių (nepastiprintų/unfortified)
1 šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai geltonųjų garstyčių
2 arbatiniai šaukšteliai kario miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio juodosios druskos KALA NAMAK (suteikia specifinio kiaušinio skonio ir aromato)
1/4 arbatinio šaukštelio ciberžolės
Malta paprika ir šviežios petražolės (patiekimui)
Gaminimas:
1. Pomidorus išilgai perpjaukite per pusę, išskobkite minkštimą su sėklomis (jo šiame recepte daugiau neprireiks, tačiau galite panaudoti ruošiant sriubas, padažus ir kt.).
2. Visus kitus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos-kreminės masės. Šio proceso trukmė priklauso nuo jūsų turimų avinžirnių kietumo – gali užtrukti maždaug iki 5 minučių.
3. Pomidorus įdarykite gautu mišiniu – galite panaudoti konditerinį švirkštą (ar maišelį) arba tiesiog šaukštą.
4. Pagardinkite malta paprika bei smulkintomis petražolėmis ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 24 įdarytos pomidorų puselės
Receptas: nourishingnirvana.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite