Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Avinžirniais, tahini ir anakardžių sviestu įdaryti pomidorai

    Ingredientai:

    12 slyvinių pomidorų (kiaušinio dydžio)

    1 skardinė avinžirnių (be druskos), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    1 šaukštas TAHINI (sezamų pasta)

    2 šaukštai anakardžių sviesto

    1/4 puodelio vandens

    2 šaukštai maistinių mielių (nepastiprintų/unfortified)

    1 šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių

    2 arbatiniai šaukšteliai geltonųjų garstyčių

    2 arbatiniai šaukšteliai kario miltelių

    1/2 arbatinio šaukštelio juodosios druskos KALA NAMAK (suteikia specifinio kiaušinio skonio ir aromato)

    1/4 arbatinio šaukštelio ciberžolės

    Malta paprika ir šviežios petražolės (patiekimui)

    Gaminimas:

    1. Pomidorus išilgai perpjaukite per pusę, išskobkite minkštimą su sėklomis (jo šiame recepte daugiau neprireiks, tačiau galite panaudoti ruošiant sriubas, padažus ir kt.).

    2. Visus kitus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos-kreminės masės. Šio proceso trukmė priklauso nuo jūsų turimų avinžirnių kietumo – gali užtrukti maždaug iki 5 minučių.

    3. Pomidorus įdarykite gautu mišiniu – galite panaudoti konditerinį švirkštą (ar maišelį) arba tiesiog šaukštą.

    4. Pagardinkite malta paprika bei smulkintomis petražolėmis ir patiekite. Skanaus!

    Išeiga: 24 įdarytos pomidorų puselės

    Receptas:  nourishingnirvana.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite