Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
6 puodeliai špinatų
1/2 raudonojo arba žaliojo kopūsto, susmulkinto
1 puodelis mikrožalumynų
3/4 puodelio šaldytų žirnelių, atšildytų
1 puodelis vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę arba ketvirčiais
2 agurkai, susmulkinti
3 ridikėliai, susmulkinti
1/4 puodelio marinuotų raudonųjų svogūnų ARBA labai plonai supjaustyto „žalio“ raudonojo svogūno
1/2 puodelio žaliųjų alyvuogių, perpjautų per pusę
1 vidutiniškai prinokęs avokadas, susmulkintas
100 g trupinto fetos arba ožkos sūrio
1/4 puodelio skrudintų ir sūdytų pistacijų
1/4 puodelio skrudintų saulėgrąžų sėklų
Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Salotų padažui:
1/4 puodelio šviežiai spaustų citrinos sulčių
1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
1 česnako skiltelė, susmulkinta
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
1 arbatinis šaukštelis medaus arba cukraus
4 baziliko lapeliai, smulkiai supjaustyti
Šviežiai maltos druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą: nedideliame dubenyje suplakite visus aukščiau nurodytus padažo ingredientus (arba galite viską tiesiog sutrinti trintuvu-blenderiu). Paragaukite ir patikrinkite, ar nieko netrūksta. Įberkite druskos, pipirų.
2. Į didelį dubenį suberkite špinatus ir apšlakstykite pusę turimo padažo kiekio. Atsargiai išmaišykite. Perkelkite salotas į lėkštę (arba palikite dideliame dubenyje). Ant žalumynų išdėliokite visus kitus salotų ingredientus. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekdami salotas šalia padėkite ir salotų padažo, kad svečiai pagal poreikį galėtų juo papildomai apšlakstyti salotas. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: ambitiouskitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite