Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šiuos suktinukus paruošite vos per 10 minučių!
Galite pridėti ir recepte nepaminėtų priedų: 1/2 puodelio avinžirnių, tuno, lašišos, vištienos ir kt.
Lengvai paversite šį receptą veganišku – tiesiog nedėkite fetos sūrio.
Taip pat galite rinktis tortilijas be gliuteno.
Ingredientai:
2 didelės tortilijos su špinatais
1/2 puodelio jūsų pasirinkto humuso
1/3 puodelio sutrupinto fetos sūrio
1/4 puodelio supjaustytų pomidorų
1/4 puodelio susmulkintų KALAMATA alyvuogių (be kauliukų)
2 puodeliai šviežių mažųjų špinatų
Gaminimas:
1. Ištieskite tortilijas ant pjaustymo lentos. Ant kiekvienos iš jų tolygiai užtepkite humusą. Tada fetą, pomidorą, alyvuoges bei špinatus paskirstykite ant tortilijų – pilnai jas padenkite įdaru.
2. Rankomis išlyginkite ir paspauskite įdarą. Tortilijas sandariai susukite ir padėkite ant pjaustymo lentos arba lėkštės.
3. Tortilijų ritinėlius palaikykite šaldytuve 30 minučių (arba iki 2 valandų) – galite juos suvynioti į plastikinę plėvelę arba palikti neuždengtus.
4. Išimkite ritinėlius iš šaldytuvo ir kiekvieną iš jų supjaustykite į maždaug 8 dalis.
5. Suktinukus išdėliokite didelėje lėkštėje ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 16 suktinukų
Receptas: ambitiouskitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite