Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Špinatų tortilijų suktinukai su fetos sūriu ir alyvuogėmis

    Šiuos suktinukus paruošite vos per 10 minučių!

    Galite pridėti ir recepte nepaminėtų priedų: 1/2 puodelio avinžirnių, tuno, lašišos, vištienos ir kt.

    Lengvai paversite šį receptą veganišku – tiesiog nedėkite fetos sūrio.

    Taip pat galite rinktis tortilijas be gliuteno.

    Ingredientai:

    2 didelės tortilijos su špinatais

    1/2 puodelio jūsų pasirinkto humuso

    1/3 puodelio sutrupinto fetos sūrio

    1/4 puodelio supjaustytų pomidorų

    1/4 puodelio susmulkintų KALAMATA alyvuogių (be kauliukų)

    2 puodeliai šviežių mažųjų špinatų

    Gaminimas:

    1. Ištieskite tortilijas ant pjaustymo lentos. Ant kiekvienos iš jų tolygiai užtepkite humusą. Tada fetą, pomidorą, alyvuoges bei špinatus paskirstykite ant tortilijų – pilnai jas padenkite įdaru.

    2. Rankomis išlyginkite ir paspauskite įdarą. Tortilijas sandariai susukite ir padėkite ant pjaustymo lentos arba lėkštės.

    3. Tortilijų ritinėlius palaikykite šaldytuve 30 minučių (arba iki 2 valandų) – galite juos suvynioti į plastikinę plėvelę arba palikti neuždengtus.

    4. Išimkite ritinėlius iš šaldytuvo ir kiekvieną iš jų supjaustykite į maždaug 8 dalis.

    5. Suktinukus išdėliokite didelėje lėkštėje ir patiekite. Skanaus!

    Išeiga: 16 suktinukų

    Receptas:  ambitiouskitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite