Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
170 g spagečių
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako, supjaustyta plonais griežinėliais
200 g HALLOUMI sūrio, supjaustyto mažais kubeliais
2 kiaušinių tryniai
60 g parmezano sūrio
1 puodelis (250 ml) vandens, likusio po spagečių virimo
½ puodelio (70 g) šaldytų žirnelių
šviežių petražolių (patiekimui)
Gaminimas:
1. Užvirinkite didelį puodą vandens. Gausiai pasūdykite ir suberkite makaronus. Virkite maždaug 8 minutes (kol išvirs, tačiau vis tiek išliks kietoki - al dente).
2. Kol makaronai verda, įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje storu dugnu. Suberkite plonais griežinėliais supjaustytą česnaką ir dažnai maišydami kepinkite tol, kol česnakas pradės ruduoti.
3. Šakute atsargiai išimkite česnaką. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą HALLOUMI.
4. Dažnai maišydami apkepkite HALLOUMI kubelius keletą minučių (kol jie bent iš vienos pusės švelniai paruduos iki auksinės spalvos).
5. LABAI SVARBU: kai makaronai išvirs, iš puodo paimkite bent vieną puodelį makaronų vandens ir atidėkite vėlesniam naudojimui. Vandens perteklių nupilkite.
6. Sudėkite karštus spagečius į keptuvę su HALLOUMI ir išmaišykite. Išjunkite ugnį, bet palikite keptuvę ant viryklės.
7. 2/3 sūrio įmaišykite į kiaušinių trynius. Įpilkite kelis šlakelius karšto makaronų vandens (kurį anksčiau atidėjote) ir išplakite su kiaušinių tryniais.
8. Į keptuvę supilkite kiaušinių mišinį. Silikonine mentele arba mediniu šaukštu išmaišykite taip, kad spagečiai pasidengtų kiaušinių mišiniu.
9. Šlakelis po šlakelio pilkite anksčiau atidėto makaronų vandens – kol susidaręs padažas taps kreminis ir padengs spagečius.
10. Suberkite šaldytus žirnelius ir išmaišykite.
11. Suberkite likusį sūrį, pagardinkite petražolėmis ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite