Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Žaliosios salotos su smidrais, ridikėliais ir avokadu

    Tai – veganiškos salotos su šparagais bei citrinų-alyvuogių aliejaus padažu!

    Ingredientai:

    1 ryšulėlis smidrų arba, kitaip dar vadinamų, šparagų

    3 saujos pasirinktų lapinių žalumynų

    ½ agurko, susmulkinto

    Smulkintų svogūnų laiškų

    1 avokadas, susmulkintas

    3-4 ridikėliai, susmulkinti

    2 šaukštai įvairių sėklų (saulėgrąžų, moliūgų...)

     

    Salotų padažui:

    5 šaukštai (30 ml) alyvuogių aliejaus

    ½ citrinos (išspausti sultis)

    2 šaukštai klevų sirupo

    1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON

    žiupsnelis druskos

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

    2. Kiekvieną šparagą perpjaukite į tris dalis, galus pašalinkite.

    3. Išdėliokite šparagus ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Apšlakstykite 1 arbatiniu šaukšteliu alyvuogių aliejaus bei trupučiu druskos. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių.

    4. Tuo tarpu dideliame dubenyje sumaišykite visus kitus salotų ingredientus.

    5. Kai šparagai suminkštės, suberkite juos į salotų dubenį.

    6. Paruoškite salotų padažą: mažame stikliniame indelyje suplakite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, klevų sirupą, garstyčias DIJON bei druską.

    7. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite daugiau druskos.

    8. Ant salotų užpilkite norimą padažo kiekį ir viską išmaišykite.

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas:  wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite