Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šią korėjietiškų skonių prisotintą vištieną rekomenduojame patiekti su ryžiais ir daržovėmis.
Jums prireiks 30 minučių!
Ingredientai:
450 g vištų šlaunelių mėsos
½ svogūno, susmulkinto
⅓ puodelio (50 g) kukurūzų arba bulvių krakmolo
¼ puodelio (60 ml) augalinio (arba bet kokio neutralaus) aliejaus
Smulkintų svogūnų laiškų (patiekimui, nebūtina)
½ arbatinio šaukštelio skrudintų sezamo sėklų (patiekimui, nebūtinai)
Padažui:
2 skiltelės česnako, susmulkintos
2 šaukštai baltojo cukraus (galite pakeisti medumi arba ruduoju cukrumi)
2 šaukštai GOCHUJANG (korėjietiška aštri paprikų pasta)
2 šaukštai įprasto (ne tamsaus) sojų padažo
2 arbatiniai šaukšteliai skrudintų sezamo sėklų
1 arbatinis šaukštelis skrudintų sezamų aliejaus
1 šaukštas kukurūzų arba bulvių krakmolo
1 puodelis (250 ml) vandens, šalto arba kambario temperatūros
Gaminimas:
1. Vištienos šlauneles supjaustykite 4 cm gabalėliais ir sudėkite į didelį dubenį. Atidėkite į šalį.
2. Mažame dubenyje sumaišykite padažo ingredientus. Atidėkite į šalį.
3. Į didįjį dubenį su vištiena įberkite kukurūzų krakmolo. Išmaišykite taip, kad vištiena tolygiai pasidengtų krakmolu.
4. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Kepkite vištieną iki auksinės-rudos spalvos – maždaug 5-6 minutes iš kiekvienos pusės. Perkelkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės (kad nuvarvėtų aliejaus perteklius).
5. Tada ant vidutinės-aukštos ugnies pakepinkite svogūną tol, kol taps skaidrus (maždaug 30-45 sekundes).
6. Supilkite padažą ir patroškinkite, kad sutirštėtų.
7. Kai padažas sutirštės, sumažinkite ugnį iki vidutinės. Įmaišykite keptą vištieną taip, kad tolygiai pasidengtų padažu. Pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais bei sezamų sėklomis. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: christieathome.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite