Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Matcha ir ispaninio šalavijo (Chia) sėklų pudingas – puiki idėja pusryčiams!
Ingredientai:
¼ puodelio (45 g) ispaninio šalavijo (CHIA) sėklų
1 puodelis (240 ml) kokosų pieno (neriebaus)
¼ puodelio (60 ml) kokosų jogurto (galite naudoti bet kokį jogurtą arba tiesiog pridėti daugiau kokosų pieno)
4 šaukštai (60 ml) klevų sirupo arba kito saldiklio (nebūtina)
2 arbatiniai šaukšteliai (10 g) MATCHA miltelių
2 šaukštai (30 ml) virinto vandens (atvėsinto; skirtas MATCHA milteliams ištirpdyti)
Priedai:
2 šviežios braškės
1 arbatinis šaukštelis klevų sirupo
2 šaukštai susmulkinto kokoso
Gaminimas:
1. Į didelį indą su dangčiu (arba didelį dubenį) suberkite MATCHA miltelius ir šilto vandens. Šakute arba plakimo šluotele išmaišykite taip, kad milteliai ištirptų (kol beveik neliks gumuliukų).
2. Tada supilkite kokosų pieną, jogurtą, klevų sirupą ir dar kartą gerai išplakite. Įsitikinkite, kad neliko neišskaidytų MATCHA miltelių gumuliukų.
3. Ant viršaus pabarstykite ispaninio šalavijo (CHIA) sėklų. Plakimo šluotele įmaišykite į mišinį.
4. Palikite pastovėti ant stalo 10 minučių. Kas 2–3 minutes vis pamaišykite, kad sėklos nesudarytų gumuliukų.
5. Uždenkite dubenį dangčiu arba plastikine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 2 valandas (arba per naktį). Pudingas turi sutirštėti, o sėklos – sugerti skystį.
6. Patiekite su šviežiomis braškėmis, avietėmis, kokosų jogurtu ir smulkintu kokosu.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: theconsciousplantkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite