Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Sezamų ir imbiero padažas salotoms

    Sezamų ir imbiero padažas dera su įvairiausiomis salotoms.

    Pabandykite šią (arba panašią) kombinaciją: kruopos (baltieji/rudieji/juodieji ryžiai; bolivinė balanda), augaliniai baltymai (sojų pupelių TOFU/TEMPEH/kepinti avinžirniai), daržovės bei žalumynai (pavyzdžiui: ridikėliai, morkos, apkeptas brokolis arba sviestinis moliūgas ir kt.) ir svarbiausia – sezamų bei imbiero padažas!

    Ingredientai:

    3 šaukštai glotnaus (kuo skystesnio) TAHINI (sezamų pasta)

    2 šaukštai skrudintų sezamų aliejaus

    2 šaukštai ryžių acto

    1 šaukštas TAMARI padažo

    1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero

    1 arbatinis šaukštelis klevų sirupo arba medaus

    1–3 šaukštai vandens (ir daugiau – jei reikia)

    Gaminimas:

    1. Mažame dubenyje suplakite TAHINI (sezamų pasta), sezamų aliejų, actą, TAMARI padažą, imbierą, klevų sirupą ir 1 šaukštą vandens. Plakite iki glotnios vientisos masės.

    2. Jei padažas per tirštas, įpilkite dar 1–2 šaukštus vandens.

    PASTABA: geriausiam rezultatui naudokite glotnios ir skystos konsistencijos TAHINI (ne sausą masę, kurią galite rasti stiklainėlio apačioje). TAHINI konsistencija taip pat gali skirtis priklausomai nuo produkto gamintojo.

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite