Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tofu – augalinių baltymų šaltinis, mėgstamas vegetarų ir veganų.
Šį karšto oro gruzdintuvėje (angl. air fryer) paruoštą tofu rekomenduojame patiekti su ryžiais, keptomis daržovėmis, padažu (pavyzdžiui, sezamo-imbiero padažu) ir kt.
Ingredientai:
400 g ypač kieto sojų pupelių sūrio TOFU (angl. extra firm TOFU)
½ šaukšto avokadų aliejaus
2 šaukštai TAMARI padažo
½ arbatinio šaukštelio SRIRACHA padažo
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
Gaminimas:
1. Prispauskite TOFU (nebūtina): apvyniokite TOFU blokelį virtuviniu arba vienkartiniu rankšluostėliu. Ant viršaus uždėkite sunkią ketaus keptuvę ir palikite pastovėti 30 minučių. Šis metodas padės išspausti vandens perteklių, todėl kepant TOFU bus traškesnis.
2. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 200 °C.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite aliejų, TAMARI ir SRIRACHA padažus. TOFU supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir atsargiai išmaišykite (turėtų gerai pasidengti padažu). Pabarstykite kukurūzų krakmolu ir dar kartą išmaišykite.
4. Sudėkite TOFU kubelius į gruzdintuvės indą vienu sluoksniu, palikdami tarpelius tarp kiekvieno kubelio. Neperpildykite indo per daug – jei reikia, kartokite keliomis partijomis. Kepkite 11–15 minučių – kol TOFU paruduos iki auksinės spalvos (laikui įpusėjus – apverskite). Tikslus laikas priklauso nuo jūsų turimos oro gruzdintuvės. Pakartokite šiuos žingsnius su likusiais TOFU kubeliais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite