Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, susmulkintas
2 didelės morkos, susmulkintos
2 saliero stiebeliai, susmulkinti
3 česnako skiltelės, susmulkintos
2 šaukštai tarkuoto šviežio imbiero
1 arbatinis šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 arbatinis šaukštelis džiovintų rozmarinų
druskos ir pipirų
1 puodelis (200 g) džiovintų avinžirnių (atitinka 2 puodelius virtų arba konservuotų avinžirnių)
4 puodeliai (950 ml) daržovių sultinio
3 puodeliai (950 ml) vandens
2 puodeliai (120 g) FUSILLI (arba kitos formos makaronų)
druskos ir pipirų (pagal skonį)
4 puodeliai (80 g) žaliojo lapinio kopūsto (arba kitų žalumynų), susmulkintų
Gaminimas:
1. Dideliame puode storu dugnu įkaitinkite alyvuogių aliejų (ant vidutinės-stiprios ugnies).
2. Suberkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite apie 3 minutes. Tada suberkite 3 skilteles susmulkinto česnako, 2 šaukštus tarkuoto imbiero, smulkintas morkas bei salierą.
3. Kepinkite šį mišinį apie 5 minutes (kol daržovės taps minkštos).
4. Pagardinkite druska bei pipirais, tada įberkite 1 arbatinį šaukštelį džiovintų rozmarinų ir 1 arbatinį šaukštelį džiovintų čiobrelių.
5. Tada supilkite 4 puodelius daržovių sultinio ir 3 puodelius vandens. Užvirinkite, tada suberkite 2 puodelius makaronų. Virkite tol, kol makaronai išvirs, tačiau dar išliks kietoki (al dente).
6. Kai makaronai bus išvirę, suberkite 2 puodelius virtų arba konservuotų (ir perplautų) avinžirnių bei 4 puodelius jūsų pasirinktų žalumynų.
7. Pašildykite dar šiek tiek (kol žalumynai sušils ir suglebs), tada patiekite. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite