Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Makaronų sriuba su avinžirniais

    Ingredientai:

    1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 svogūnas, susmulkintas

    2 didelės morkos, susmulkintos

    2 saliero stiebeliai, susmulkinti

    3 česnako skiltelės, susmulkintos

    2 šaukštai tarkuoto šviežio imbiero

    1 arbatinis šaukštelis džiovintų čiobrelių

    1 arbatinis šaukštelis džiovintų rozmarinų

    druskos ir pipirų

    1 puodelis (200 g) džiovintų avinžirnių (atitinka 2 puodelius virtų arba konservuotų avinžirnių)

    4 puodeliai (950 ml) daržovių sultinio

    3 puodeliai (950 ml) vandens

    2 puodeliai (120 g) FUSILLI (arba kitos formos makaronų)

    druskos ir pipirų (pagal skonį)

    4 puodeliai (80 g) žaliojo lapinio kopūsto (arba kitų žalumynų), susmulkintų

    Gaminimas:

    1. Dideliame puode storu dugnu įkaitinkite alyvuogių aliejų (ant vidutinės-stiprios ugnies).

    2. Suberkite susmulkintą svogūną ir pakepinkite apie 3 minutes. Tada suberkite 3 skilteles susmulkinto česnako, 2 šaukštus tarkuoto imbiero, smulkintas morkas bei salierą.

    3. Kepinkite šį mišinį apie 5 minutes (kol daržovės taps minkštos).

    4. Pagardinkite druska bei pipirais, tada įberkite 1 arbatinį šaukštelį džiovintų rozmarinų ir 1 arbatinį šaukštelį džiovintų čiobrelių.

    5. Tada supilkite 4 puodelius daržovių sultinio ir 3 puodelius vandens. Užvirinkite, tada suberkite 2 puodelius makaronų. Virkite tol, kol makaronai išvirs, tačiau dar išliks kietoki (al dente).

    6. Kai makaronai bus išvirę, suberkite 2 puodelius virtų arba konservuotų (ir perplautų) avinžirnių bei 4 puodelius jūsų pasirinktų žalumynų.

    7. Pašildykite dar šiek tiek (kol žalumynai sušils ir suglebs), tada patiekite. Skanaus!

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:  heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite