Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Pernakt brinkintai avižinei košei:
½ prinokusio banano
1-2 šaukštai (10-20 g) ispaninio šalavijo (chia) sėklų (tikslus kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo konsistencijos jūs norėtumėte)
½ puodelio (45 g) avižinių dribsnių
⅔ puodelio (160 ml) augalinio pieno (pvz., migdolų, kokosų...)
Šokolado mišiniui:
1 ½ šaukšto (24 g) žemės riešutų sviesto
2 ½ šaukšto (30 g) kokosų pieno skardinėje
8 g šokolado
½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto (nebūtina)
žiupsnelis druskos (nebūtina)
Keli lašai stevijos saldiklio (nebūtina)
Gaminimas:
1. Dubenyje sutrinkite bananą; tada perkelkite jį į stiklinį indą. Pridėkite ispaninio šalavijo (chia) sėklų, avižinių dribsnių ir augalinio pieno. Gerai išmaišykite šaukštu. Stiklainį perkelkite į šaldytuvą.
2. Į nedidelį dubenį sudėkite žemės riešutų sviestą, kokosų pieną bei šokoladą ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje (30 sekundžių). Ingredientus ištirpinti galite ir pasinaudodami garais virš puodo su užvirusiu vandeniu. Ištirpusią masę pirmiausiai išmaišykite, o tada į ją įmaišykite vanilės ekstrakto bei druskos.
3. Šokolado mišinį užpilkite ant chia-avižų mišinio. Grąžinkite stiklinį indą atgal į šaldytuvą nakčiai (arba bent 2 valandoms). Galite apibarstykite žemės riešutais. Skanaus!
Išeiga: 1 stiklainėlis
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite