Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Salotoms:
2 dideli prinokę avokadai, supjaustyti ketvirčiais, tada 1 cm gabalėliais
3 agurkai (maždaug 17 cm ilgio), supjaustyti 4 mm apskritimais (jei naudojate ilgesnius agurkus, sumažinkite nurodytą agurkų kiekį per pusę)
1/4 raudonojo svogūno, smulkiai supjaustyto
2 šaukštai krapų, smulkiai supjaustytų (nebūtina)
2 šaukštai kalendros lapelių, stambiai supjaustytų (nebūtina; galite pakeisti ir petražolėmis ar papildomu krapų kiekiu)
Padažui:
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 šaukštai žaliosios arba geltonosios citrinos sulčių (arba daugiau – pagal skonį)
1/4 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos dribsnių
1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
3/4 arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimas:
1. Į didelį dubenį sudėkite visus salotų ingredientus. Apšlakstykite žaliosios arba geltonosios citrinos sultimis bei aliejumi. Taip pat pabarstykite druska, pipirais ir aitriosios paprikos dribsniais.
2. Atsargiai išmaišykite, atskirdami avokado skilteles. Paragaukite ir, jei reikia, pridėkite daugiau citrinos sulčių. Skanaus!
Išeiga: 4-6 porcijos
Receptas: recipetineats.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite