Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai augalinio aliejaus (arba kito jūsų pasirinkto aliejaus)
1 svogūnas, supjaustytas
2 česnako skiltelės, susmulkintos
3 šaukštai tailandietiškos aštrios raudonojo kario pastos
1,8 kg paprasto arba sviestinio moliūgo – nulupto, pašalintomis sėklomis, tada susmulkinto 3 cm gabalėliais
625 ml mažai druskos turinčio daržovių arba vištienos sultinio
400 ml (1 skardinė) kokosų pieno, riebaus
1 šaukštas žuvies padažo (galite pakeisti sojų padažu)
Priedai (nebūtina):
Kajeno pipirai, gerai susmulkinti
Švieži kalendros lapai
Indiška duonelė Roti
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną bei česnaką ir kepinkite 2 minutes (kol suminkštės).
2. Pridėkite kario pastos ir troškinkite 2 minutes.
3. Sudėkite smulkintą moliūgą ir maišykite apie 2 minutes (kad prisigertų troškinamos masės skonio).
4. 1/4 puodelio kokosų pieno atidėkite vėlesniam laikui (patiekimui). Dabar į puodą supilkite sultinį, likusį kokosų pieno kiekį bei žuvies padažą. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 8 minutes (kol moliūgas suminkštės).
5. Sutrinkite trintuvu (blenderiu) iki vientisos masės.
6. Patiekite su pasirinktais priedais. Skanaus!
Išeiga: 5 porcijos
Receptas: recipetineats.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite