Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Tailandietiška kokosų ir moliūgų sriuba

    Ingredientai:

    2 šaukštai augalinio aliejaus (arba kito jūsų pasirinkto aliejaus)

    1 svogūnas, supjaustytas

    2 česnako skiltelės, susmulkintos

    3 šaukštai tailandietiškos aštrios raudonojo kario pastos

    1,8 kg paprasto arba sviestinio moliūgo – nulupto, pašalintomis sėklomis, tada susmulkinto 3 cm gabalėliais

    625 ml mažai druskos turinčio daržovių arba vištienos sultinio

    400 ml (1 skardinė) kokosų pieno, riebaus

    1 šaukštas žuvies padažo (galite pakeisti sojų padažu)

     

    Priedai (nebūtina):

    Kajeno pipirai, gerai susmulkinti

    Švieži kalendros lapai

    Indiška duonelė Roti

    Gaminimas:

    1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną bei česnaką ir kepinkite 2 minutes (kol suminkštės).

    2. Pridėkite kario pastos ir troškinkite 2 minutes.

    3. Sudėkite smulkintą moliūgą ir maišykite apie 2 minutes (kad prisigertų troškinamos masės skonio).

    4. 1/4 puodelio kokosų pieno atidėkite vėlesniam laikui (patiekimui). Dabar į puodą supilkite sultinį, likusį kokosų pieno kiekį bei žuvies padažą. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 8 minutes (kol moliūgas suminkštės).

    5. Sutrinkite trintuvu (blenderiu) iki vientisos masės.

    6. Patiekite su pasirinktais priedais. Skanaus!

    Išeiga: 5 porcijos

    Receptas:  recipetineats.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite