Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiška avinžirnių ir orzo makaronų sriuba

    Ingredientai:

    2 šaukštai veganiško sviesto

    ½ svogūno, susmulkinto

    2-3 morkos, susmulkintos

    5 česnako skiltelės, susmulkintos

    1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių

    ½ arbatinio šaukštelio druskos (arba daugiau, jei reikia)

    ½ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų

    1 puodelis (150 g) ORZO makaronų

    6 stiklinės daržovių sultinio

    400 g konservuotų avinžirnių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu (arba 1½ puodelio virtų avinžirnių)

    2 didelės citrinos (išspausti sultis)

    3 šaukštai šviežių krapų (didelius stiebus pašalinti)

     

    Gaminimas:

    1. Puode pakaitinkite ir ištirpinkite veganišką sviestą.

    2. Tada suberkite svogūną ir pakepinkite 3–5 minutes, kol taps skaidrus.

    3. Suberkite supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką, džiovintas petražoles, druską ir pipirus. Viską pakepinkite dar 5 minutes.

    4. Suberkite ORZO makaronus ir kepinkite, maišydami su daržovėmis (apie 1 minutę).

    5. Supilkite daržovių sultinio, avinžirnių, citrinos sulčių ir šviežių krapų. Užvirinkite ir virkite 7–10 minučių (kol makaronai išvirs, tačiau bus al dente – kieti).

    6. Puodą nukelkite nuo ugnies ir iškart patiekite. Pagal skonį papildomai pagardinkite druska, pipirais, šviežiais krapais. Skanaus!

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   shortgirltallorder.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite