Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Vištiena su baziliku ir citrina

    Rekomenduojame patiekti su rudaisiais ryžiais!

    Ingredientai:

    1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus

    ½ svogūno, susmulkinto

    4 česnako skiltelės, susmulkintos

    700 g vištienos krūtinėlės mėsos, supjaustytos 2 cm gabalėliais

    2 šaukštai sojos padažo

    ¼ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų

    5 puodeliai mažųjų špinatų (maždaug 150 g)

    1 šaukštas citrinos žievelės

    2 šaukštai šviežiai spaustų citrinos sulčių

    2 puodeliai šviežių baziliko lapelių

    druska ir pipirai (pagal skonį)

    Patiekimui: virti rudieji ryžiai

    Gaminimas:

    1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kai įkais, sudėkite svogūną ir maišydami kepinkite tol, kol suminkštės (maždaug 4 minutes). Sudėkite česnaką ir kepinkite tol, kol pasklis aromatas (maždaug 30 sekundžių).

    2. Sudėkite vištieną, padidinkite ugnį iki vidutinės ir kepinkite 3 minutes (iš visų pusių). Įmaišykite sojos padažą ir juoduosius pipirus. Patroškinkite dar maždaug 3 minutes.

    3. Įmaišykite špinatus (keliais etapais – ne viską iškart). Sušilę špinatai suglebs. Tada įmaišykite citrinos žievelę, citrinos sultis ir baziliką. Troškinkite maišydami tol, kol bazilikas sušils ir suglebs – maždaug 1 minutę. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite druska arba pipirais. Vištieną rekomenduojame patiekti šiltą, su rudaisiais ryžiais.   

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   wellplated.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite