Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Rekomenduojame patiekti su rudaisiais ryžiais!
Ingredientai:
1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus
½ svogūno, susmulkinto
4 česnako skiltelės, susmulkintos
700 g vištienos krūtinėlės mėsos, supjaustytos 2 cm gabalėliais
2 šaukštai sojos padažo
¼ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
5 puodeliai mažųjų špinatų (maždaug 150 g)
1 šaukštas citrinos žievelės
2 šaukštai šviežiai spaustų citrinos sulčių
2 puodeliai šviežių baziliko lapelių
druska ir pipirai (pagal skonį)
Patiekimui: virti rudieji ryžiai
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kai įkais, sudėkite svogūną ir maišydami kepinkite tol, kol suminkštės (maždaug 4 minutes). Sudėkite česnaką ir kepinkite tol, kol pasklis aromatas (maždaug 30 sekundžių).
2. Sudėkite vištieną, padidinkite ugnį iki vidutinės ir kepinkite 3 minutes (iš visų pusių). Įmaišykite sojos padažą ir juoduosius pipirus. Patroškinkite dar maždaug 3 minutes.
3. Įmaišykite špinatus (keliais etapais – ne viską iškart). Sušilę špinatai suglebs. Tada įmaišykite citrinos žievelę, citrinos sultis ir baziliką. Troškinkite maišydami tol, kol bazilikas sušils ir suglebs – maždaug 1 minutę. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite druska arba pipirais. Vištieną rekomenduojame patiekti šiltą, su rudaisiais ryžiais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: wellplated.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite