Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, susmulkintas
3 česnako skiltelės, susmulkintos
1 vidutinio dydžio kopūstas, susmulkintas
2 saliero stiebeliai, susmulkinti
2 morkos, supjaustytos plonais griežinėliais
Druska
Juodieji pipirai
½ arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
½ arba 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų dribsnių
1 skardinė (800 g) supjaustytų pomidorų
3 puodeliai daržovių sultinio
1 puodelis smulkintų petražolių lapelių
Svogūnų laiškų, susmulkintų
2-3 cm šviežio imbiero gabalėlis, nuluptas ir smulkiai sutarkuotas
1 didelė citrina (žievelė ir išspaustos sultys)
Gaminimas:
1. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite svogūną bei česnaką ir maišydami kepinkite tol, kol pasklis aromatas.
2. Sudėkite kopūstą, salierą, morkas ir didelį žiupsnelį druskos bei juodųjų pipirų. Kepinkite, retkarčiais pamaišydami, kol daržovės šiek tiek suminkštės (maždaug 5–7 minutes). Puodą galite dalinai uždengti – daržovės suminkštės greičiau.
3. Pridėkite ciberžolės, kumino, kalendros ir pipirų dribsnių. Išmaišykite taip, kad daržovės gerai pasidengtų prieskoniais.
4. Supilkite pomidorus (su jų sultimis) bei daržovių sultinį. Užvirinkite ir maždaug po 5 minučių sumažinkite ugnį iki vidutinės-mažos. Dalinai uždenkite puodą, palikdami tik nedidelę angą. Virkite apie 20–25 minutes arba tol, kol daržovės suminkštės.
5. Išjunkite ugnį, įmaišykite petražoles, susmulkintus svogūnų laiškus, imbierą, citrinos žievelę ir citrinos sultis. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: themediterraneandish.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite