Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Edamame pupelių ir žiedinio kopūsto salotos su miso pasta

    Ingredientai:

    Marinavimui:

    1 šaukštas šviesios miso pastos

    2 arbatiniai šaukšteliai citrinos sulčių

    2 arbatiniai šaukšteliai sezamų aliejaus

    2 skiltelės česnako, susmulkintos

     

    Salotoms:

    1 didelio žiedinio kopūsto žiedynai

    250 g EDAMAME sojų pupelių (šaldytų)

    2 raudonieji svogūnai, supjaustyti griežinėliais

    75 g migdolų

    120 g gražgarsčių arba kitų žalumynų

    60 g razinų SULTANA

     

    Padažui:

    70 g natūralaus jogurto

    1 šaukštas šviesios miso pastos

    1 šaukštas citrinos sulčių

    1 susmulkinta skiltelė česnako

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Paruoškite marinatą: sumaišykite miso, citrinos sultis, sezamų aliejų ir susmulkintas česnako skilteles.

    2. Žiedinį kopūstą susmulkinkite žiedynais ir padenkite miso marinatu. Kepkite orkaitėje 15 minučių.

    3. Po 15 minučių išimkite skardą ir ant jos sudėkite EDAMAME sojų pupeles, svogūnų griežinėlius ir migdolus.

    4. Pašlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pabarstykite druska bei pipirais. Vėl pašaukite į orkaitę 10 minučių.

    5. Paruoškite padažą: miso pastą praskieskite citrinos sultimis. Tada į jogurtą sudėkite miso su citrinos sultimis bei česnaką. Gerai išmaišykite.

    6. Po 10 minučių išimkite šiltas daržoves iš orkaitės. Lėkštėje išdėstykite gražgarstes arba kitus žalumynus, šiltas daržoves, jogurtinį padažą ir razinas.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   forkfulofplants.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite