Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Meksikietiškas rudųjų lęšių įdaras (takams, buritams)

    Šį lęšių įdarą rekomenduojame naudoti ruošiant meksikietiškus takus arba buritus.

    Ingredientai:

    2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus

    ½ svogūno, supjaustyto

    1 ¼ puodelio (250 g) virtų rudų lęšių (arba viena skardinė konservuotų lęšių), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    1 ¼ puodelio (200 g) žiedinių kopūstų „ryžių“: pirktų (šaldytų) arba namuose gamintų (žiedinį kopūstą virtuviniu kombainu sutrinkite iki ryžių tekstūros)

    1 arbatinis šaukštelis kumino

    1 arbatinis šaukštelis druskos

    ½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių

    ½ arbatinio šaukštelio maltos paprikos

    ½ arbatinio šaukštelio raudonėlio

    ¼ arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos (čili) miltelių

    ¼ puodelio daržovių sultinio

    3-4 šaukštai (veganiško) VORČESTERIO padažo (arba 1 šaukštas TAMARI padažo)

    ½ puodelio pomidorų pastos

    Gaminimas:

    1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir maišydami pakepinkite svogūną tol, kol pasklis aromatas – apie 1 minutę.

    2. Įmaišykite virtus arba konservuotus ruduosius lęšius bei žiedinio kopūsto „ryžius“. Maišydami pakepinkite 1 minutę.

    3. Įmaišykite visus prieskonius.

    4. Įmaišykite pomidorų pastą, daržovių sultinį ir Vorčesterio padažą.

    5. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5-6 minutes (kol mišinys sutirštės). Kuo ilgiau troškinsite lęšius, tuo mišinys taps tirštesnis ir sausesnis. Jei norite, kad mišinys būtų skystesnės konsistencijos, troškinkite tik 3-4 minutes.

    6. Patiekite kaip veganišką takų arba buritų įdarą. Skanaus!

    Išeiga: 1/4 puodelio lęšių įdaro

    Receptas:   theconsciousplantkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite