Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį lęšių įdarą rekomenduojame naudoti ruošiant meksikietiškus takus arba buritus.
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
½ svogūno, supjaustyto
1 ¼ puodelio (250 g) virtų rudų lęšių (arba viena skardinė konservuotų lęšių), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 ¼ puodelio (200 g) žiedinių kopūstų „ryžių“: pirktų (šaldytų) arba namuose gamintų (žiedinį kopūstą virtuviniu kombainu sutrinkite iki ryžių tekstūros)
1 arbatinis šaukštelis kumino
1 arbatinis šaukštelis druskos
½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
½ arbatinio šaukštelio maltos paprikos
½ arbatinio šaukštelio raudonėlio
¼ arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos (čili) miltelių
¼ puodelio daržovių sultinio
3-4 šaukštai (veganiško) VORČESTERIO padažo (arba 1 šaukštas TAMARI padažo)
½ puodelio pomidorų pastos
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir maišydami pakepinkite svogūną tol, kol pasklis aromatas – apie 1 minutę.
2. Įmaišykite virtus arba konservuotus ruduosius lęšius bei žiedinio kopūsto „ryžius“. Maišydami pakepinkite 1 minutę.
3. Įmaišykite visus prieskonius.
4. Įmaišykite pomidorų pastą, daržovių sultinį ir Vorčesterio padažą.
5. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5-6 minutes (kol mišinys sutirštės). Kuo ilgiau troškinsite lęšius, tuo mišinys taps tirštesnis ir sausesnis. Jei norite, kad mišinys būtų skystesnės konsistencijos, troškinkite tik 3-4 minutes.
6. Patiekite kaip veganišką takų arba buritų įdarą. Skanaus!
Išeiga: 1/4 puodelio lęšių įdaro
Receptas: theconsciousplantkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite