Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Bolivinė balanda su cinamonu– puiki idėja pusryčiams!
Pagardinkite savo mėgstamais priedais: šviežiais arba džiovintais vaisiais, riešutais, sėklomis.
Be gliuteno; tinka veganams!
Ingredientai:
½ puodelio nevirtų bolivinių balandų
1 puodelis migdolų pieno
1-2 cinamono lazdelės
½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
Jūros druska
Daugiau prieskonių, pavyzdžiui, malto cinamono, muskato riešuto ir (arba) imbiero (pagal skonį)
Priedai:
Skrudinti pjaustyti migdolai
Skrudintos kokoso drožlės
Švieži persikai, supjaustyti
Avietės
Migdolų pienas (nebūtina)
Klevų sirupas (nebūtina)
Gaminimas:
1. Perplaukite bolivines balandas ir sudėkite į nedidelį puodą. Įpilkite migdolų pieno, įdėkite cinamono lazdeles, vanilės ir žiupsnelį druskos. Užvirkite ant stiprios ugnies, uždenkite ir sumažinkite ugnį. Virkite 15 minučių.
2. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 5 minutes arba tol, kol migdolų pienas visai susigers. Paragaukite ir pridėkite papildomų prieskonių (pagal skonį).
3. Supilkite paruoštą bolivinę balandą į du dubenėlius. Ant viršaus uždėkite skrudintų migdolų, skrudintų kokosų, persikų ir aviečių.
4. Jei norite skystesnės pusryčių košės, galite užpilti šiek tiek šilto migdolų pieno. Taip pat galite patiekti su klevų sirupu.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite