Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – greitai paruošiami gardūs morkų rutuliukai. Be gliuteno, tinka veganams!
Vietoje datulių galite naudoti džiovintas figas arba abrikosus. Graikinius riešutus taip pat galite pakeisti kitais riešutais.
Ingredientai:
100 g (½ puodelio) datulių, be kauliukų
60 g (½ puodelio) graikinių riešutų
60 g (⅔ puodelio) avižinių dribsnių (be gliuteno)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
½ arbatinio šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
100 g (¾ puodelio) smulkiai sutarkuotų morkų
Gaminimas:
1. Jei datulės yra sausos, pamirkykite jas karštame vandenyje 5-10 minučių, kad suminkštėtų. Nukoškite.
2. Nuplaukite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite morką.
3. Datules, graikinius riešutus, avižinius dribsnius ir prieskonius (cinamoną, imbierą ir druską) sutrinkite virtuviniu kombainu. Turėtų susidaryti gana lipni masė (limpanti, suspaudus tarp pirštų).
4. Sudėkite susmulkintas morkas ir dar kartą sutrinkite kombainu.
5. Padalinkite gautą masę ir suformuokite maždaug 16 rutuliukų.
6. Apvoliokite rutuliukus kokoso drožlėse. Kitas būdas: galite rutuliukus palaikyti šaldytuve, kad sutvirtėtų, tada pamerkti į ištirpintą baltąjį šokoladą.
Išeiga: 16 rutuliukų
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite