Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Edamame pupelių užkandis su česnaku

    Edamame pupelės su česnaku – gardus ir greitai pagaminamas užkandis!

    Ingredientai:

    450 g šaldytų EDAMAME pupelių ankštyse

    2 šaukštai sviesto

    1 česnako skiltelė, susmulkinta

    1/2 arbatinio šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (arba daugiau – pagal skonį)

    1 arbatinis šaukštelis jūros druskos dribsnių

    Gaminimas:

    1. Užvirinkite didelį puodą vandens. Gausiai pasūdykite druska ir sudėkite šaldytas EDAMAME pupeles.

    2. Sumažinkite ugnį ir virkite 5 minutes (pagal pakuotės nurodymus).

    3. Nukoškite ir atidėkite į šalį.

    4. Įkaitinkite didelę keptuvę storu dugnu ant vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite sviestą ir ištirpinkite.

    5. Į ištirpintą sviestą suberkite sutrintą česnako skiltelę ir aitriųjų paprikų dribsnius. Maišydami kepinkite.

    6. Česnakinį sviestą šildykite 3–5 minutes – kol česnakas taps auksinės spalvos (ne rudos spalvos!). Nukelkite nuo ugnies.

    7. Į česnakinį sviestą supilkite nusausintas EDAMAME pupeles. Išmaišykite taip, kad pupelės gerai pasidengtų česnakiniu sviestu.

    8. Prieš patiekdami, pabarstykite jūros druskos dribsniais. Skanaus!

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite