Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Edamame pupelės su česnaku – gardus ir greitai pagaminamas užkandis!
Ingredientai:
450 g šaldytų EDAMAME pupelių ankštyse
2 šaukštai sviesto
1 česnako skiltelė, susmulkinta
1/2 arbatinio šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (arba daugiau – pagal skonį)
1 arbatinis šaukštelis jūros druskos dribsnių
Gaminimas:
1. Užvirinkite didelį puodą vandens. Gausiai pasūdykite druska ir sudėkite šaldytas EDAMAME pupeles.
2. Sumažinkite ugnį ir virkite 5 minutes (pagal pakuotės nurodymus).
3. Nukoškite ir atidėkite į šalį.
4. Įkaitinkite didelę keptuvę storu dugnu ant vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite sviestą ir ištirpinkite.
5. Į ištirpintą sviestą suberkite sutrintą česnako skiltelę ir aitriųjų paprikų dribsnius. Maišydami kepinkite.
6. Česnakinį sviestą šildykite 3–5 minutes – kol česnakas taps auksinės spalvos (ne rudos spalvos!). Nukelkite nuo ugnies.
7. Į česnakinį sviestą supilkite nusausintas EDAMAME pupeles. Išmaišykite taip, kad pupelės gerai pasidengtų česnakiniu sviestu.
8. Prieš patiekdami, pabarstykite jūros druskos dribsniais. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite