Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kreminės tekstūros chia pudingas su kokosų pienu puikiai tiks pusryčiams. Be gliuteno, tinka veganams!
Beje, galite sugalvoti įvairiausių pudingo variacijų, pridėdami vis kitų priedų.
Ingredientai:
2 šaukštai ispaninio šalavijo (chia) sėklų
1 šaukštas klevų sirupo (ar daugiau, jei trūksta saldumo)
1 puodelis kokosų pieno (riebaus)
Gaminimas:
1. Visus ingredientus sudėkite į stiklinį indelį su dangteliu. Gerai išmaišykite plakimo šluotele arba šaukštu.
2. Palikite pastovėti apie 5 minutes. Tada dar kartą išmaišykite, suskaidydami susidariusius gumuliukus.
3. Sandariai uždarykite indą ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms (geriausia – visai nakčiai).
4. Prieš patiekdami patikrinkite, ar chia pudingas nėra per tirštas. Galite įpilti šlakelį kokosų pieno (ar kito pasirinkto pieno). Dar kartą išmaišykite.
5. Pridėkite mėgstamų priedų, pavyzdžiui, šviežių vaisių, riešutų, granolos, kokoso drožlių arba klevų sirupo.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite