Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Prireiks tik 15 minučių ir 5 ingredientų!
Ingredientai:
1 ½ puodelio (200 g) šaldytų aviečių, atšildytų, su išsiskyrusiomis sultimis (arba šviežių – tokiu atveju gali tekti pridėti šiek tiek vandens)
2 šaukštai (20 g) ispaninio šalavijo (chia) sėklų
2-3 šaukštai (40-60 g) klevų sirupo (arba kito saldiklio)
1 arbatinis šaukštelis šviežių geltonosios arba žaliosios citrinos sulčių (arba daugiau – pagal skonį)
½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
Gaminimas:
1. Sudėkite atšildytas avietes į puodą ar keptuvę ir užvirinkite ant silpnos ugnies. Maišykite mediniu šaukštu arba mentele ir paspauskite, kol suirs į labai mažus gabalėlius.
2. Nukelkite puodą nuo ugnies ir įmaišykite visus likusius ingredientus. Pirmiausia naudokite mažiau klevų sirupo. Paragaukite mišinio ir, jei reikia, įpilkite jo daugiau.
3. Leiskite džemui šiek tiek atvėsti, tada supilkite į švarų stiklinį indą ir laikykite šaldytuve – po kelių valandų džemas dar labiau sutirštės.
4. Tepkite ant skrebučio, bananų duonos ir kt.
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite