Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 kubeliais supjaustytas svogūnas
1 kubeliais supjaustyta raudonoji paprika
1 Chalapos (Jalapeno) paprika, pašalintomis sėklomis ir supjaustyta kubeliais
3 česnako skiltelės, susmulkintos
700 g maltos kalakutienos
2 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukštai aitrių prieskonių mišinio
1 šaukštas malto kumino
2 arbatiniai šaukšteliai maltos rūkytos paprikos
1 arbatinis šaukštelis džiovintų raudonėlių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 skardinė (800 g) (keptų) pjaustytų pomidorų
2 skardinės (po 400 g) konservuotų raudonųjų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
2 puodeliai vištienos sultinio
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, raudonąją bei Chalapos papriką ir pakepinkite 4–5 minutes (kol svogūnas taps skaidrus). Sudėkite česnaką ir pamaišykite dar 30 sekundžių.
2. Sudėkite maltą kalakutieną ir iškepkite, mentele išskaidydami į mažus gabalėlius.
3. Supilkite pomidorų pastos, aitriųjų prieskonių, kumino, rūkytos paprikos, raudonėlio ir druskos. Maišykite dar minutę tol, kol pasklis aromatas.
4. Sudėkite konservuotus pomidorus su jų sultimis, perplautas pupeles bei vištienos sultinį. Viską išmaišykite.
5. Padidinkite ugnį ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir neuždengtu dangčiu troškinkite 30 minučių, retkarčiais pamaišydami.
6. Paskirstykite troškinį į dubenėlius. Pagardinkite grietine, avokadu, svogūno laiškais, sūriu, kalendra ar kitais jūsų pasirinktais priedais.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite