Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
4 morkos, supjaustytos kubeliais
4 saliero stiebeliai, supjaustyti kubeliais
1 mažas svogūnas, supjaustytas kubeliais
5 cm šviežio imbiero gabalėlis, sutarkuoti
4 skiltelės česnako, sutarkuotos
1 sauja šviežių čiobrelių lapelių
1 šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus
Druska (pagal skonį)
6 puodeliai vandens
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite ir pakepinkite supjaustytą svogūną. Suberkite kubeliais supjaustytas morkas bei salierą ir permaišykite juos su svogūnu taip, kad visi gabalėliai būtų pasidengę aliejumi. Dar penkias minutes pakepinkite (uždengę dangtį).
2. Įpilkite vandens, susmulkinto česnako, tarkuoto imbiero, čiobrelių, druskos ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki minimalios ir virkite tol, kol visos daržovės suminkštės. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite