Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Rudųjų ryžių ir avinžirnių salotos

    Ingredientai:

    2½ puodelio virtų rudųjų ryžių, atvėsusių (atitinka 1 puodelį nevirtų rudųjų ryžių)

    1 vidutinio dydžio pomidoras, supjaustytas kubeliais

    1 vidutinio dydžio agurkas, supjaustytas kubeliais

    1 sauja supjaustyto raudonojo kopūsto

    ½ puodelio konservuotų kukurūzų, perplautų

    4 vidutinio dydžio ridikai, supjaustyti

    ½ vidutinio dydžio paprikos (tinka bet kurios spalvos paprika), supjaustyta kubeliais

    1 nedidelė sauja šviežių mėtos lapelių, stambiai supjaustytų

    1 puodelis konservuotų arba virtų avinžirnių

    1 mažas avokadas, susmulkintas

    Smulkintų svogūnų laiškų

     

    Padažui:

    1 šviežiai spausta žalioji citrina

    4 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 arbatinis šaukštelis druskos (pagal skonį)

    ½ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

    Gaminimas:

    1. Dideliame dubenyje atvėsusius virtus ryžius atsargiai išmaišykite su kitais salotų ingredientais.

    2. Į salotas supilkite aukščiau nurodytus padažo ingredientus ir atsargiai išmaišykite.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   plantbasedfolk.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite