Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2½ puodelio virtų rudųjų ryžių, atvėsusių (atitinka 1 puodelį nevirtų rudųjų ryžių)
1 vidutinio dydžio pomidoras, supjaustytas kubeliais
1 vidutinio dydžio agurkas, supjaustytas kubeliais
1 sauja supjaustyto raudonojo kopūsto
½ puodelio konservuotų kukurūzų, perplautų
4 vidutinio dydžio ridikai, supjaustyti
½ vidutinio dydžio paprikos (tinka bet kurios spalvos paprika), supjaustyta kubeliais
1 nedidelė sauja šviežių mėtos lapelių, stambiai supjaustytų
1 puodelis konservuotų arba virtų avinžirnių
1 mažas avokadas, susmulkintas
Smulkintų svogūnų laiškų
Padažui:
1 šviežiai spausta žalioji citrina
4 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos (pagal skonį)
½ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje atvėsusius virtus ryžius atsargiai išmaišykite su kitais salotų ingredientais.
2. Į salotas supilkite aukščiau nurodytus padažo ingredientus ir atsargiai išmaišykite.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite