Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Lydytame svieste apkeptas kopūstas – puikus garnyras, derantis prie įvairių patiekalų.
Ingredientai:
1 mažas kopūstas
1 mažas svogūnas
2 česnako skiltelės, susmulkintos
2 šaukštai ghi (ghee) sviesto (arba sviesto ir alyvuogių aliejaus mišinio)
druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Kopūstą perpjaukite per pusę, tada į ketvirčius, galiausiai supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną taip pat perpjaustykite pusiau, o tada supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Ištirpinkite ghi (ghee) sviestą didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pakepinkite svogūną apie minutę arba tol, kol pradės minkštėti. Tada suberkite susmulkintą česnaką ir vėl išmaišykite.
3. Sudėkite kopūstą ir pakepinkite apie 12–15 minučių. Retkarčiais pamaišykite, kol kopūstas taps minkštas ir karamelizuosis.
4. Prieš patiekdami, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite